انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، جلسه مجازی «ممیزی سیستمهای مدیریت کیفیت و ایمنی مواد غذایی (ISO 19011) را برگزار میکند.
به گزارش باشگاه دانشجویان ایران اکونومیست، این جلسه با تدریس پرویز استخر (دکتری تخصصی مهندسی صنایع غذایی) در روزهای پنجشنبه 19 خرداد (ساعت 16 تا 19) و جمعه 20 خرداد (ساعت 10 تا 13) برپا میشود.
استاندارد ایزو ۱۹۰۱۱ راهنمایی برای ممیزی سیستمهای مدیریتی شامل اصول ممیزی، مدیریت یک برنامه ممیزی و نحوه انجام ممیزی سیستم های مدیریتی و همچنین ارزیابی و صلاحیت ممیزان و فردی که برنامه ممیزی و ممیزان را مدیریت مینماید، میباشد.
این استاندارد برای تمامی سازمانهایی که نیاز به اجرای ممیزیهای داخلی یا بیرونی سیستمهای مدیریت کیفیت و یا مدیریت زیست محیطی یا مدیریت کردن یک برنامه ممیزی دارند کاربرد دارد.
به کارگیری این استاندارد برای دیگر انواع ممیزی اصولا امکانپذیر است، مشروط بر آن که در چنین مواردی به تعیین شایستگیهای مورد نیاز اعضای تیم ممیزی توجه خاص مبذول شود.