En Fa
aeroplane

استاندارد سلامت زنجیره غذایی چیست و چه مزایایی دارد؟

این استاندارد مجموعه ای از مقررات است که شرکت ها با رعایت آن ها می توانند سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در سازمان خود مستقر نمایند. در این استاندارد تمامی مخاطره هایی که احتمال وقوع آن در زنجیره ی تولید مواد غذایی وجود دارد (مخاطرات مرتبط با فرآیند و یا تاسیسات و تجهیزات و…) شناسایی و ارزیابی شده و در نتیجه به راحتی توسط یک واحد فرآوری و یا سایر واحدها در طول زنجیره تولید تا عرضه قابل کنترل هستند که جهت کنترل ایمنی محصولات غذایی و کاهش آلودگی ها و خطرات محصولات غذایی مورد استفاده قرار می گیرد..​​​​​​ این استاندارد یکی از تخصصی ترین استانداردهای مدیریت کیفیت در صنایع غذایی در جهان می باشد که در اول سپتامبر 2005 توسط کمینه ISO/TC34  تدوین و ابلاغ شد. این استاندارد قابلیت پیاده سازی در سراسر زنجیره تأمین مواد غذایی از تولید در مزرعه و یا مراکز نگهداری دام و طیور تا ماشین آلات صنایع غذایی، کارخانجات تولید مواد غذایی، صنایع بسته بندی، غذای دام و طیور شرکت های پخش مواد غذایی، سوپر مارکت ها و … را دارد. 

 

ویژگی­ های گواهینامه

  • •تحقق یافتن اهداف سازمان
  • •وضوح و شفافیت فرآیندهای داخلی سازمان و استفاده بهینه از موقعیت ها
  • •جلوگیری و پیشگیرانه عمل نمودن به جای اصلاح خطاها
  • •ایجاد مزیت‌های رقابتی در بازار صادرات
  • •دریافت نمودن گواهینامه بین المللی معتبر با کد رجیسترینگ
  • •ایجاد احساس اعتماد و اطمینان خاطر در مشتریان
  • •افزایش فروش به دلیل تقویت و ارتقای برند و کاهش موارد مرجوع
  • •کاهش بیماری ها ی ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده 
  • •بهبود سیستم مدیریت کارا و تطابق محصول با استانداردهای جهانی
  • •هماهنگی در اجرای استاندارد در کشورهای مختلف و رقابت بهتر در بازارهای جهان