En Fa

گانت چارت معادل

استاندارد سلامت زنجیره غذایی

 

معادل و فراتر از استاندارد ISO 22000  سیستم مدیریت ایمنی درصنایع غذایی است که خود برگرفته ازروش HACCP است.

موضوع روش HACCP ایمنی و بهداشت درصنایع غذایی می باشد. 

 

فروش خود را با تضمین زنجیره سلامت هر محصول قابل خوردن از کاشت تا صرف چند برابر کنید.

 

استاندارد سلامت زنجیره غذایی :

سیستم FSSC 22000 به منظور ارائه به شرکت های صنایع غذایی با گواهینامه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر ISO که توسط سازمان ابتکار ایمنی جهانی غذا (GFSI) به رسمیت شناخته شده بود، طراحی شده است. اعتباردهی توسط GFSI باعث تشخیص و پذیرش در سراسر جهان توسط تولید کنندگان و خرده فروشان مواد غذایی می شود. این استاندارد شرایطی را برای فرآیندهای یکپارچه تعریف می کند که با هم کار کنند تا مخاطرات ایمنی مواد غذایی را کنترل و به حداقل برسانند.

این استاندارد مجموعه ای از مقررات است که شرکت ها با رعایت آن ها می توانند سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در سازمان خود مستقر نمایند. در این استاندارد تمامی مخاطره هایی که احتمال وقوع آن در زنجیره ی تولید مواد غذایی وجود دارد (مخاطرات مرتبط با فرآیند و یا تاسیسات و تجهیزات و…) شناسایی و ارزیابی شده و در نتیجه به راحتی توسط یک واحد فرآوری و یا سایر واحدها در طول زنجیره تولید تا عرضه قابل کنترل هستند که جهت کنترل ایمنی محصولات غذایی و کاهش آلودگی ها و خطرات محصولات غذایی مورد استفاده قرار می گیرد..​​​​​​

این استاندارد یکی از تخصصی ترین استانداردهای مدیریت کیفیت در صنایع غذایی در جهان می باشد که در اول سپتامبر 2005 توسط کمینه ISO/TC34  تدوین و ابلاغ شد. این استاندارد قابلیت پیاده سازی در سراسر زنجیره تأمین مواد غذایی از تولید در مزرعه و یا مراکز نگهداری دام و طیور تا ماشین آلات صنایع غذایی، کارخانجات تولید مواد غذایی، صنایع بسته بندی، غذای دام و طیور شرکت های پخش مواد غذایی، سوپر مارکت ها و … را دارد. 

 

ویژگی­ های گواهینامه

  • •تحقق یافتن اهداف سازمان
  • •وضوح و شفافیت فرآیندهای داخلی سازمان و استفاده بهینه از موقعیت ها
  • •جلوگیری و پیشگیرانه عمل نمودن به جای اصلاح خطاها
  • •بهبود فعالیت ها ارتقاء کارآیی سازمان از بروز عدم انطباق
  • •رضایت کارکنان و مشتریان
  • •صرفه جویی در هزینه و زمان
  • •بهبود مستمر
  • •اطمینان یافتن از سلامت مواد غذایی
  • •ایجاد مزیت‌های رقابتی در بازار صادرات
  • •دریافت نمودن گواهینامه بین المللی معتبر با کد رجیسترینگ
  • •ایجاد احساس اعتماد و اطمینان خاطر در مشتریان
  • •افزایش فروش به دلیل تقویت و ارتقای برند و کاهش موارد مرجوع
  • •کاهش بیماری ها ی ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده 
  • •بهبود سیستم مدیریت کارا و تطابق محصول با استانداردهای جهانی
  • •هماهنگی در اجرای استاندارد در کشورهای مختلف و رقابت بهتر در بازارهای جهان